Goodbye Utrecht… Hello Cape Town! - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Bao-Nhi Vu - WaarBenJij.nu Goodbye Utrecht… Hello Cape Town! - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Bao-Nhi Vu - WaarBenJij.nu

Goodbye Utrecht… Hello Cape Town!

Door: Bao-Nhi

Blijf op de hoogte en volg Bao-Nhi

13 Februari 2008 | Zuid-Afrika, Kaapstad

I just arrived in Cape Town this morning. After a delay in Amsterdam, my flight in London was delayed as well. My project manager Emelio picked me up from the airport and gave me a short introduction of Cape Town while driving to the office of YFC (Youth for Christ).

It is strange, but arriving in Cape Town is similar as a coming home feeling. I’ve been welcomed with open arms. Even though I’ve just been here for four hours, I really do feel at ease over here. I’ve met a couple of the other volunteers and interns and they have all been very nice to me. They’re planning this coming weekend already. I believe that the Waterfront and the Table Mountain will be on the programme… I’ll keep you posted!

I still need to be patient though (see previous post). I’ve been given a couple of days to settle down and I’ll have a talk with Emelio on Monday. Then I’ll know on what project I’ll work over here.

That’s it for now… I’m gonna explore my way into Cape Town. Just so you know, it’s really hot over here. Even the locals say that it’s crazy warm today! :-)

Love,
B-N

• 13 Februari 2008 - 12:15

Lucienne:

Bao-Nhi!

Superveel plezier daar in het zuiden, in het zonnetje!

xx

• 13 Februari 2008 - 12:31

Christien:

Goed om te horen dat je veilig bent aangekomen. Al een miljoen keer gezegd, maar nogmaals: een hele mooie tijd in Zuid-Afrika. liefs, Christien

• 13 Februari 2008 - 13:15

Cattuong:

Heey co titi!!!
    hoe is het daar?
    veel plezier en tot over 7 maanden!!
    doeii

ps: heb je de bo kho al op?

• 13 Februari 2008 - 13:20

LanMy:

Hey chi Nhi!!
    ik ben zo jaloers op jou!
    cuz i'm freeeezi!!!
    wat leuk dat je je al helmaal thuis voelt:D
    nou, ik moet weer gaan ..
    mijn volgende les begint alweer bijna!

xx. Lmy.

• 13 Februari 2008 - 14:13

Marjolein:

Hee you!

Goed dat je heel bent aangekomen daar..Ik ben ook heel aangekomen in Costa Rica! Heel apart..Ik heb nog niet veel van de omgeving gezien, maar dat komt vast zo..Ik probeer zoveel mogelijk jou berichtjes te volgen, voor zover dat kan vanaf hier..
    Have fun en pas goed op jezelf!

Liefs Xxx

• 13 Februari 2008 - 14:58

Willeke:

Heej Titi,

Leuk om te lezen dat het goed met je gaat en wat je allemaal doet!! Heel veel plezier en succes!!

Dikke kus Wil (je sporthalvriendinnetje, haha)
    Die nog altijd vaak aan je denkt!!

• 13 Februari 2008 - 16:06

Gia-Hân:

Hallo Tante,
    Gaat alles verder wel goed? Ik ben helemaal beter, mama is nog ziek. Ik zei elke keer:"TiTi, vakantie!"
    Heel veel plezier.

• 13 Februari 2008 - 16:09

Mus:

Ha Bao-Nhi, heel veel succes maar geniet er ook vooral van. Im sure you'll have a good time. Take care!
    xX

• 13 Februari 2008 - 17:13

Niek:

dit gaat helemaal goed komen dus

had ook niet anders verwacht:P

• 13 Februari 2008 - 20:18

Kim-Sa:

He Di Nhi,

Ikke ook "titi, titi" zeggen!!
    Heb kennelijk dus ook erg genoten van ons tijd samen afgelopen weekend.
    Wel lang hoor 7 maanden!

kus KS

• 14 Februari 2008 - 08:56

Marrit:

hej Bao-Nhi,

Wat ontzettend leuk om je verhalen te lezen!!! Ik wens je ontzettend veel suc6 en plezier natuurlijk geniet van het lkkre weer hier is het iets minder :P
    liefs marrit

• 14 Februari 2008 - 17:21

Jeannette:

Goed te weten dat je goed bent aangekomen! Heel veel plezier daar!
    Maak er een mooie tijd van!

Groetjes Jeannette

• 15 Februari 2008 - 06:43

Arjan:

Hey B-N-er, ben eindelijk weer ens in the office, en zie je zo :-)

Laters

• 16 Februari 2008 - 10:58

Gijs:

Heya Bao-Nhi!

Heel erg gaaf, veel plezier, succes en alle goeds toegewenst daar aan de andere kant van de wereld. Laat ons horen hoe het gaat!

Groeten,
    Gijs

• 18 Februari 2008 - 09:39

Joop De Jong:

Ha die Bao , ik was te vlug met mijn vraag.
    Hier ben je met een prachtige "diva "foto van jezelf.
    Wat heerlijk je thuis te voelen !

Geniet van al het goede en het nieuwe ! Groeten joop